Caset – Atao Oy

Caset

Versaali Oy

”Umbrella antaa sellaisia mahdollisuuksia, joita meillä ei aiemmin ollut, eikä muilta olisi saanut.”

Versaali Oy yli 60-vuotias perheyritys, joka valmistaa opasteita ja kylttejä. Missiona onkin opastaa ihmisiä paikasta toiseen. Versaalin projektit ovat useimmiten kokonaisuuksia, esim. uimahallin tai sairaalan kokonaisopastukset.
-Laadunhallinta on meille erityisen tärkeää, onhan mottomme ”kerralla oikein”.

Lue lisää

Lahti Precision Oy

“Puhuimme Ataon asiantuntijan kanssa täysin samaa kieltä.

Lahti Precision Oy toimittaa punnitus- ja annostusjärjestelmiä sekä laitoksia erityisesti lasi- ja laastiteollisuudelle. Vaikka asiakastyytyväisyys oli jo korkealla tasolla, yritys halusi täyttää asiakkaan tarpeet ja odotukset entistä paremmin. Johtamisjärjestelmän kehittäminen päätettiin tehdä yhdessä Ataon kanssa.

Lue lisää

Temal Oy

“Nyt meillä on yhdessä sovitut rutiinit, joita kaikki noudattavat.

Kalusteita kylpyhuoneisiin, keittiöihin ja säilytykseen valmistava Temal Oy hyödynsi Ataon joustavaa ja asiantuntevaa palvelua CE-merkintäoikeuden haltuunotossa. Samalla käynnistyi laatumatka, jonka yksi tärkeä etappi oli laatujärjestelmän sertifiointi….

Lue lisää

IDEAL PLM

“Sertifiointi auttaa nostamaan tasoa ja sitoutumaan yhteisiin tavoitteisiin talon sisällä.

Ohjelmistotalo Ideal PLM auttaa asiakkaitaan menestymään suunnittelussa, projektitoiminnassa, huoltoliiketoiminnassa ja valmistuksessa maailmanlaajuisesti. Projektien laadukkaassa toteutuksessa auttaa jatkossa Ataon avustuksella tehty sertifioitu laatujärjestelmä.

Lue lisää

Alupro Oy

“ISO 9001 ja EN 1090-3 auditoitiin ennätysnopeasti.

Tuusulalainen Alupro Oy valmistaa muun muassa julkisivusäleikköjä, teknisiä säleikköjä, vedenerottajia sekä turvakaiteita. Omistajanvaihdoksen myötä yhtiössä käytiin läpi koko strategia. Markkinointitutkimuksesta kävi ilmi, että toimitusvarmuus oli ylivoimaisesti tärkein tekijä valtaosalle asiakkaista.

Lue lisää

Sajakorpi Oy

“Ihmiset näkivät johtamisjärjestelmän hyödyt ja ottivat sen avosylin vastaan.

Atao toteutti sertifioidun johtamisjärjestelmän yhdessä teknisiä harjoja maailmanlaajuisesti valmistavan ja myyvän Sajakorpi Oy:n kanssa. Johtaja Aku-Paulus Sajakorpi on tyytyväinen tehokkaan prosessin myötä…

Lue lisää

Veera Kaihdin Oy

“Ei riitä, että sanoo toimivansa esimerkiksi ISO 9001 -standardin mukaan. Vasta sertifikaatti on tae laadusta.

Espoolainen Veera-Kaihdin on perheyritys, joka valmistaa rekisteröidyllä Mobivera-tuotemerkillä kaihtimia ja häikäisysuojia esimerkiksi busseihin, raitovaunuihin, metsäkoneisiin ja juniin.

Lue lisää