Versaali Oy

Versaali Oy
3.5.2021 Atao

”Umbrella antaa sellaisia mahdollisuuksia, joita meillä ei aiemmin ollut, eikä muilta olisi saanut.”

Versaali Oy yli 60-vuotias perheyritys, joka valmistaa opasteita ja kylttejä. Missiona onkin opastaa ihmisiä paikasta toiseen. Versaalin projektit ovat useimmiten kokonaisuuksia, esim. uimahallin tai sairaalan kokonaisopastukset.

– Laadunhallinta on meille erityisen tärkeää, onhan mottomme ”kerralla oikein”.

Versaalilla haluttiin päivittää laatu- ja ympäristöjärjestelmä hyvissä ajoin uusiin v. 2015 ilmestyneisiin versioihin.

– Samassa todettiin, että käytössämme oleva ohjelmisto hallintajärjestelmien pyörittämiseen ja toiminnanhallintaan oli vanha ja kankea. Vertailimme useampia vaihtoehtoja ja lopulta päädyimme Ataon Umbrella Interactive -ohjelmistoon, koska se oli kaikkein paras ja ehdottomasti monipuolisin.

Projektiin kuului luonnollisesti myös tuki ja apu ohjelmiston käyttöönottoon sekä asiantuntijapalvelu standardien päivittämiseen.

– Muilla ei ollut yhtä kattavaa palvelua. Hirmu hyvää apua ollaan saatu niin teknisen tuen kautta kuin asiantuntijapalvelussakin. Meidän aikataulu oli myös tiukka, ja siihen Atao pystyi vastaamaan joustavasti.

Itse projektissa istuttiin alas useamman kerran ja kartoitettiin tarpeet sekä tarvittava sisältö laatujärjestelmäsertifikaatin saavuttamiseksi. Olemassa olevaa materiaalia käytiin yhdessä lävitse, muodostettiin uusien standardien mukainen sisältö sekä toimintatavat.

– Ohjelmistossa perusrunko oli valmiina, ja sitä muokattiin meidän tarpeisiin sopivaksi. Umbrella antaa sellaisia mahdollisuuksia, joita meillä ei aiemmin ollut, eikä muilta toimittajilta olisi saanut. Kaikki tarvittava saatiin nyt saman katon alle. Muun muassa asiakastyytyväisyyskyselyt ja toimittaja-arvioinnit, mitkä ovat olleet erillisissä ohjelmissa, voidaan tehdä nyt yhdestä paikasta.

– Vaikuttaa todella hyvältä, ja kokonaisuudessaan jäi positiivinen ja hyvä fiilis järjestelmävaihdoksesta. Ei harmaita hiuksia, vaikka otettiin uusi ohjelmisto käyttöön vauhdilla ja perehdytettiin sen käyttäjät. Voin suositella Ataota ja Umbrellaa muillekin.

Laura Ahokas-Hokka
toimitusjohtaja

www.versaali.fi